Glostrup Fotoklub 13. januar 1953 – 13. januar 2013

Et hold aftenskoleelever etablerede fotoklubben for 60 år siden. Her et eksempel på ”egenskaber” på de billeder der blev lavet i mørkekammeret dengang

Klubben har i årenes løb haft skiftende medlemsantal, skiftende ambitionsniveau og skiftende niveau, men har altid påtaget sig opgaver dels i det lokale forenings- og kulturliv og dels i regionalt og andet klubsamarbejde. Jeg har kun været med halvdelen af tiden, men har hørt mange gode historier fra de første 30 år. Historier om gode oplevelser og også om gode fotografier. Også i den tid jeg har været med har historierne om oplevelserne mange gange været bedre end billederne. Men rigtig mange spændende opgaver.

Her ved jubilæumsdagen viser vi at der er håb for fortsættelse i samme spor. En flot udstilling med meget lokalt tema, nye medlemmer, nye ideer og godt humør. Til lykke til os alle sammen.

Jens K.L. Jørgensen